000 01129nam a2200289 a 4500
008 170703s2006####xxuad||f#|||||10| 0#eng#d
003 AR-SmCIES
020 _a10: 0849329930
020 _a13: 9780849329937
041 7 _aen
_2ISO 639-1
091 _a50052
100 1 _aBuera, María del Pilar
_eed.
245 1 0 _aWater properties of food, pharmaceutical, and biological materials.
260 _aBoca Raton, Fla. :
_bCRC press,
_c2006.
300 _a747 p. :
_bil., tabla, diagr.
490 1 _aFood preservation technology series
500 _aBibliografía al final de cada artículo
650 4 _aALIMENTOS -PRESERVACION -PROPIEDADES DEL AGUA -CONGRESOS
650 4 _aALIMENTOS -PRESERVACION -HUMEDAD -CONGRESOS
700 1 _aWelti Chanes, Jorge
_eed.
700 1 _aLillford, Peter J.
_eed.
700 1 _aCorti, Horario Roberto
_eed.
711 2 _aInternational symposium on the properties of water in foods
_n9
_cMar del Plata,AR
_d2004
830 _aFood preservation technology series
999 _c25136
_d25136